خوشبختی یعنی این ...
الو .....خدا؟!!!!؟!!!
این خونه ای که اگهی کردین تو بهشت چنده قیمتش؟
*وعداللّه المؤمنین والمؤمنات جنّات تجری من تحتها الأنهار خالدین فیها ومساکنَ طیّبةً فی جنّاتِ عدنٍ
خداوند به مردان و زنان با ایمان باغ هایی از بهشت نوید داده که از زیر درختان آن نهرها روان است و در آن جاودانه خواهند بود و نیز منزل هایی (کاخ ها و قصور) پاکیزه در باغ های بهشت «عدن» به آنان وعده داده است.
توبه 72
*لکن الّذین اتّقوا ربّهم لهم غرفٌ من فوقِها غرفٌ مبنیّة تجری من تحتِها الأنهارُ وعداللّه لایخلف اللّه المیعاد
کسانی که از پروردگارشان پروا داشتند برای ایشان غرفه هایی است که بالای آنها غرفه های دیگر بنا شده است و نهرها از زیر آن روان است این وعده? خداست و خداوند خلاف وعده نمیکند.
زمر 20
امیرالمؤمنین از پیامبر اکرم پرسید این غرفه ها از چه بنا شده است؟ رسول خدا فرمود: این غرفه ها را حق تعالی برای دوستانش از درّ، یاقوت و زبرجد ساخته، سقف های آنها از طلاست و با نقره به هم متّصل و مستحکم گشته است. هر یک از این کاخها هزار در از طلا دارد که بر هر یک هزار فرشته گمارده شده. فرش های آن بالا آمده و برخی روی برخی افتاده و از جنس دیبا و به رنگهای گوناگون است. لایه های این فرشها از مشک، عنبر و کافور است. |
ولدار الاخرة خیر ولنعم دارالمتّقین ? جنّات عدنٍ یدخلونها تَجری من تحتها الأنهار لهم فیها ما یشاءون کذلک یجزی الله المتّقین
خانه? اهل تقوا بسیار باشکوه و خوب خواهد بود؛ یعنی باغ های بهشت عدن که در زیر درختانش از لطف خداوند نهرها جاری است. متّقیان در آن داخل میشوند، در حالی که هر چه بخواهند و میل کنند برایشان حاضر است. این است پاداش و جزایی که خدا به اهل تقوا کرامت کرد.
نحل 30-31
امام محمد باقر (ع) فرمود:
چهار خصلت در هر کس باشد خداوند خانهای در بهشت برای او بنا کند: کسی که یتیمی را پناه دهد و بر ناتوانی دلسوزی کند و به پدر و مادر خود مهر ورزد و با زیر دست خود مدارا کند.
خصال صدوق، ج 1 / صفحه 211
امیر مؤمنان در وصف و چگونگی بهشت میفرماید: اگر به دیده? دل ببینی آنچه برای تو از بهشت وصف میشود و در آن تأمل و اندیشه کنی، هر آینه نفس تو از آنچه در این دنیاست از خواهش ها و خوشی ها و آرایش های آن که در نظر جلوه گر است دوری میکند و با تأمل و اندیشه، در صدای به هم خوردن برگ های درخت هایی که بر کنار جویه ای بهشت ریشه های آنها در تلّه های مشک پنهان گشته است سرگردان میماند. همچنین در آویخته بودن خوشه های مروارید تر و تازه در شاخه های نازک و ستبر و در نمایان شدن آن میوه های رنگارنگ در پوست شکوفه های آن درخت ها که بی رنج و بدون رفتن بالای درخت یا افکندن به وسیله سنگ و چوب، چیده میشود و طبق آرزوی چیننده در دسترس او قرار میگیرد و برای اهل بهشت در پیش قصرهای آن عسل های پاک و پاکیزه و شربت های تصفیه شده گردش داده میشود، تا هر که بخواهد بیاشامد. اهل بهشت پیروان خدا و رسولند که پیوسته عطا و بخشش الهی شامل حالشان است. تا آنگاه که در سرای همیشگی (بهشت جاوید) فرود آیند و از انتقال و سفرها ایمن و آسوده شوند. پس ای شنونده اگر دل خود را به آنچه ناگاه به تو میرسد از منظره های شگفت آور معطوف داری، هر آینه به جهت شوق رسیدن به آنها جان از تنت بیرون رود و به جهت شتاب به رسیدن به آن منظره ها از همین مجلس به همسایگی اهل گورستان خواهی رفت (واز دنیا و آنچه در آن است، چشم پوشیده، منتظر رسیدن به آن میگردی) خداوند از روی فضل و مهربانیش ما و شما را در زمره? کسانی قرار دهد که از روی دل برای رفتن به منزل های نیکوکاران (بهشت جاوید) سعی و کوشش میکنند، رضا و خشنودی خدا و رسول را به دست میآورند،
نهج البلاغه، خطبه? 165، بندهای 30 ـ 35.
شما به خدا زنگ نزدی؟ به شما چند قیمت داد؟
پی نوشت: خدایا دل خوش کرده ایم به وعده هایت, تقوایمان ده!!
کاش دوستی های خدا همیشه دو طرفه بود.
دلم برای خدا می سوزد...
هر وقت کار داریم یادمان می آید خدایی هم هست
چادر به سر میکنیم
و با سرعت می رویم تا باجه تلفن سر خیابان
و زنگی هم به او میزنیم
شاید
شاید
کمکی از او بر آید...
دریغ !!!!
پی نوشت: گاهی به اندازه ی همه ی آسمان ها حرف داری, خدایا از من اشک و نگفتن و از تو شنیدن و شنیدن و شنیدن
پی نوشت 2: دل است دیگر هر هزار سال یک بار الکی میگیرد.
پی نوشت 3: در مورد جمله ی تیتر مطلب یه علامت سوال در ذهنم بالا و پایین میپرد.....بنده تدبیر میکند و خدا طبق تدبیر او تقدیر مینویسد ؟ یا بنده تدبیر میکند و خدا هر چه بخواهد را تقدیر میکند؟